Gespecialiseerd in kunststofhef- en schuifpuien

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

KUNSTSTOF HEF- EN SCHUIFPUIEN

Kunststof hef- schuifpuien en schuifdeuren leveren wij op maat voor kozijnen. Als producent en leverancier van kunststof gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de kunststof hef- schuifpuien te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Grote en stabiele kunststof schuifdeuren

Dankzij de grote dimensies van kunststof profielen, in combinatie met het kwalitatief hoogwaardig hef- schuifbeslag, is het mogelijk om grote en stabiele schuifdeuren te maken. Deze is ook gemakkelijk te openen en doordat de vleugels opzij worden geschoven neemt het geen ruimte in beslag. Ook voldoen onze kunststof schuifdeuren aan alle huidige eisen op het gebied van wind-, warmte-, en geluidsisolatie.

Hef- schuifpuien uitgevoerd volgens politiekeurmerk

Wij kunnen hef- schuifpuien produceren volgens SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk waarmee wordt voldaan aan het politiekeurmerk. Gedurende het productieproces wordt de kwaliteit van de hef- schuifpuien continu gewaarborgd. Of u nu kiest voor een enkel schuivende, dubbel schuivende, driedelige of vierdelige hef- schuifpui.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze kunststof hef- schuifpuien en schuifdeuren.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.