Kozijnen showroom

In jouw zoektocht naar een showroom met kozijnen ben je op onze website beland. We kunnen je op deze pagina natuurlijk alles vertellen over onze kozijnen én over onze showroom, maar een bezoekje brengen aan onze showroom zegt meer dan 1000 woorden.

Zien wij je binnenkort?

Maak hier een afspraak.

Onze showroom

Door de jaren heen ontdekken we steeds meer hoe belangrijk onze kozijnen showroom voor ons en voor onze klanten is. We kunnen klanten veel informatie toesturen, zowel online als offline, maar gedurende een showroombezoek wordt alles in één keer duidelijk. In onze showroom kun je alle kozijnen zien en natuurlijk voelen. Je ziet letterlijk de verschillen tussen de verschillende materialen en weet na afloop van je bezoek wat er allemaal voor jou mogelijk is. Wij leren je graag kennen en horen graag wat je wensen zijn. Wij gaan voor maatwerk en geen uitdaging is ons te gek.

Kom langs en ontdek het zelf!

Onze showroom is modern en blijven we continu vernieuwen. We kennen de trends en nieuwste snufjes, deze willen we dan ook graag in onze kozijnen showroom aan je laten zien. We willen natuurlijk dat de uitstraling van jouw kozijnen perfect is, maar we willen ook dat de kozijnen veilig zijn. We blijven daarom ook vernieuwen op het gebied van inbraakveiligheid, brandwerendheid en glas.

Welke kozijnen vind je in onze showroom?

In onze showroom vind je kozijnen in alle soorten en maten. Grof weg kun je onze kozijnen indelen in drie materiaalsoorten.

  • Kunststof kozijnen
    Onze kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en gaan wel 50 jaar mee. In onze kozijnen showroom bieden we je 45 standaardkleuren aan.
  • Aluminium kozijnen
    Houd jij van slanke profielen? Dan zijn aluminium kozijnen echt wat voor jou. We produceren deze kozijnen zélf in onze aluminiumfabriek in Deurne. Er is altijd een kleur die bij jou past, want in onze kozijnen showroom heb je keus uit meer dan 1000 kleuren!
  • Houten kozijnen
    Hout is sfeervol en blijft voor velen toch hét materiaal voor kozijnen. Ze maken jouw woning af en zijn natuurlijk in alle kleuren van de regenboog te schilderen.
Neem contact op Bezoek de showroom

Wie bezoeken onze showroom?

Als je opzoek bent naar nieuwe kozijnen dan ben je van harte welkom in onze showroom. Dit kan voor nieuwbouw zijn, maar ook voor renovatie. We zijn niet alleen actief op de particuliere markt, maar ook op de zakelijke markt. Als bouwprofessional kun je daarom ook gebruik maken van onze showroom. Doe inspiratie op of neem jouw klanten mee naar onze kozijnen showroom.

Hoe gaat jouw bezoek in z’n werk?

In onze kozijnen showroom werken we op afspraak. Plan daarom allereerst een afspraak in zodat een van onze adviseurs de tijd voor je heeft. Samen met deze persoonlijk adviseur doorloop je de kozijnen showroom. Onze adviseur vertelt je alles over de kozijnen, de verschillende soorten en materialen.

Wil jij graag weten hoe het proces in zijn werk gaat nadat je de showroom hebt bezocht? Bekijk dan hier onze aanpak.

Bekijk onze aanpak
Adviesgesprek showroom Pascal ramen en deuren

Maak het compleet

Breng jij binnenkort een bezoekje?

Een kozijnen leverancier mét showroom, die vind je niet zomaar op elke hoek van de straat. Jij hebt er een gevonden! En wie weet ben je door het lezen van deze pagina wel nieuwsgierig geworden. Aarzel niet en maak een afspraak en wie weet zien we je binnenkort!