Gespecialiseerd in houten hef-en schuifpuien

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

HOUTEN HEF- EN SCHUIFPUIEN

Houten hef- schuifpuien en schuifdeuren leveren wij op maat. Als leverancier van hout gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de houten hef- schuifpuien te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Houten schuifdeuren voor meer leefruimte

Hef- schuifpuien vergroten een leefruimte. Met een openstaande schuifdeur wordt een ruimte als het ware verlengd. Daarnaast zorgt dit ook voor een optimale lichtinval in een woning. Op basis van uw wensen maken wij houten schuifdeuren op maat.

Sterke, duurzame en goed isolerende hef- schuifpuien

Onze hef- schuifpuien zijn sterk, duurzaam en goed isolerend. De wind- en waterdichtheid is optimaal en daarnaast zijn de puien eenvoudig te onderhouden.

Het handige hefsysteem zorgt ervoor dat de hef- schuifpui makkelijk te bedienen is. Het heeft een geluidloze en zeer lichte loop. Het beslag om te draaien zit aan de binnenkant. Draai dit een halve slag naar beneden om de schuifpui op te heffen en duw het geheel in de gewenste richting. Bij de gewenste stand draait u het beslag weer een halve slag terug en de schuifpui rust over de gehele lengte.

Diverse soorten houten hef- schuifpuien

Wat voor soort houten hef- schuifpui zoekt u? Enkel schuivend, dubbel schuivend, 3-delig, 4-delig of met geïntegreerde loopdeur? Wij voorzien in alle mogelijkheden.

De hef- schuifpuien zijn leverbaar met:

SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk
Aluminium onderdorpel
Holonite onderdorpel
DTS onderdorpel
Binnen- en buitenbediening
Ventilatieroosters

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze houten hef- schuifpuien en schuifdeuren.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.
Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.