Houten ramen | Leverancier van hout op maat

HOUTEN RAMEN 

Houten ramen leveren wij op maat. Als leverancier van hout gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de houten ramen te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Vast raam met minimaal raamprofiel  

Een vast raam maken wij op maat. Onze raamprofielen zijn minimaal waardoor de lichtinval juist maximaal zal zijn. Ook kunnen we een ventilatierooster in het vaste raam plaatsen. Dat leidt tot een optimale en veilige luchtventilatie.

Draai- valramen op maat gemaakt van hout 

Ook draai- valramen kunnen wij op maat maken op basis van wat u voor ogen heeft. Een draai- valraam biedt diverse voordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het raam in de valstand te zetten, of juist compleet open. Daarnaast is het glas eenvoudig schoon te maken omdat het raam naar binnen opendraait. Rolluiken of raamdecoraties die aan de buitenkant zijn geplaatst zijn ook goed te onderhouden.

Draai- val stolpraam met opening zonder tussenstijl  

Een ander type houten draai- valraam is het draai- val stolpraam. Het raam creëert een 100% opening in de woning, zonder tussenstijl. Dit werkt door eerst het bedieningsdeel te openen en vervolgens door via het verdekte espagnolet het draaideel open te zetten. Ook is het mogelijk om deze op de valstand te zetten.

Uitzetraam of naar buiten draaiend raam 

Bent u op zoek naar een houten raam dat naar buiten toe open gaat? Dan bieden wij de oplossing met een uitzetraam of buitendraaiend (stolp)raam. Het voordeel is dat raamdecoraties aan de binnenzijde, zoals gordijnen, kunnen blijven hangen als het raam open staat.

Amsterdamse houten ramen of imitatieschuifraam  

Bent u op zoek naar houten ramen die passen bij woningen die gebouwd worden in de jaren ’30 stijl? Dat kunt u bij ons terecht, voor de zogenoemde Amsterdamse ramen. Deze worden ook wel imitatieschuiframen genoemd. De ramen hebben een verspringing in de glaslijn. Als u op zoek bent naar een raam van hout met een authentieke karakter en met moderne voordelen, dan biedt dit type uitkomst. Echter kunt u ook bij ons terecht voor standaard schuiframen.

Houten verhuisraam 

Bij houten verhuisramen passen we standaard een smallere houtzwaarte toe. Op deze manier kunnen we het kozijn van het verhuisraam in het bestaande kozijn plaatsen.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?  

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze houten ramen.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.