Houten hef- schuifpuien en schuifdeuren | Leverancier van hout op

HOUTEN HEF- EN SCHUIFPUIEN  

Houten hef- schuifpuien en schuifdeuren leveren wij op maat. Als leverancier van hout gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de houten hef- schuifpuien te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Houten schuifdeuren voor meer leefruimte  

Hef- schuifpuien vergroten een leefruimte. Met een openstaande schuifdeur wordt een ruimte als het ware verlengd. Daarnaast zorgt dit ook voor een optimale lichtinval in een woning. Op basis van uw wensen maken wij houten schuifdeuren op maat.

Sterke, duurzame en goed isolerende hef- schuifpuien  

Onze hef- schuifpuien zijn sterk, duurzaam en goed isolerend. De wind- en waterdichtheid is optimaal en daarnaast zijn de puien eenvoudig te onderhouden.

 

Het handige hefsysteem zorgt ervoor dat de hef- schuifpui makkelijk te bedienen is. Het heeft een geluidloze en zeer lichte loop. Het beslag om te draaien zit aan de binnenkant. Draai dit een halve slag naar beneden om de schuifpui op te heffen en duw het geheel in de gewenste richting. Bij de gewenste stand draait u het beslag weer een halve slag terug en de schuifpui rust over de gehele lengte.

Diverse soorten houten hef- schuifpuien 

Wat voor soort houten hef- schuifpui zoekt u? Enkel schuivend, dubbel schuivend, 3-delig, 4-delig of met geïntegreerde loopdeur? Wij voorzien in alle mogelijkheden.

 

De hef- schuifpuien zijn leverbaar met:

  • SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk volgens politiekeurmerk
  • Aluminium onderdorpel
  • Holonite onderdorpel
  • DTS onderdorpel
  • Binnen- en buitenbediening
  • Ventilatieroosters

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?  

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze houten hef- schuifpuien en schuifdeuren.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.