Houten deuren | Leverancier van hout op maat

HOUTEN DEUREN 

Houten deuren leveren wij op maat. Als leverancier van hout gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de houten deuren te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Alles op het gebied van houten deuren 

Wat voor houten deuren zoekt u precies? Buitendeuren, voordeuren, openslaande tuindeuren? Of zoekt u juist een leverancier die u kan voorzien in alle deuren voor meerdere woningen? Hoe dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij maken alles op het gebied van houten deuren.

Houten deuren van Meranti of andere houtsoorten 

Buitendeuren maken wij vaak van het duurzame houtsoort Meranti. Het houtsoort dat bekend staat om de zeer lage krimp- en trekeigenschappen. Kiest u liever voor een ander houtsoort? Dan kunnen we u ook daarbij helpen. Denk aan een houten deur van massief hout.

 

De houten deuren die we leveren voorzien wij van hoogwaardig SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk. Dit volgens politiekeurmerk. Daarnaast worden de deuren afgehangen en afgemonteerd in het bijhorende kozijn. Een door ons gemaakte houten deur is standaard 56 mm dik.

 

Om deurpanelen verder in orde te brengen bieden we de volgende mogelijkheden:

  • Vlak paneel
  • Bossing paneel
  • Schroten paneel
  • Gebogen vormen
  • Glasverdelingen
  • Diverse ornamenten

 

Met iedere stijl behouden we de kwaliteit die u bij ons mag verwachten.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?  

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze houten deuren.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.