Gespecialiseerd in horren

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Horren: op maat gemaakt voor uw woning

Bent u op zoek naar een leverancier van horren? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor insectenwering, zoals de inklemhor, voorzethor, het raamplissé of de plissé hordeur.

Gevarieerd aanbod van horren

Niet iedere hor is hetzelfde. Iedere situatie vraagt om een specifieke toepassing. Daarom hebben wij een gevarieerd aanbod. De horren die wij kunnen leveren beschrijven wij hieronder.

Inklemhor: de oplossing voor draaivalramen

Voor alle draai(val)ramen is er een eenduidige oplossing: de inklemhor. Hoe werkt het? Als het raam open staat wordt de hor in de opening geklemd. Op dezelfde wijze wordt de inklemhor uitgenomen. Dit is echter niet noodzakelijk, want met de hor in de opening kan het raam ook worden gesloten. Klemmen, schroeven of boren is onnodig. De inklemhor is volledig in het raam geïntegreerd.

Voorzethor: geschikt voor ieder raam

De voorzethor is vooral de uitkomst voor de naar buiten draaiende ramen. Ook voor de naar binnen draaiende of schuivende ramen is de voorzethor een mogelijkheid. Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. De voorzethor kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.

Raamplissé: stijlvolle insectenwering

Het raamplissé is een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor. Het gevouwen gaas van de raamplissé sluit de opening keurig af en het geheel blijft netjes op zijn plaats. Het raamplissé is eenvoudig, geruisloos en met weinig kracht te bedienen, omdat er geen veer nodig is. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen. De hor is daarmee gemakkelijk uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

In dezelfde lijn leveren we ook de plissé hordeur. Daarmee zorgt u voor eenheid in de woning. Het is een stijlvolle en uniforme oplossing voor insectenwering.

Plissé hordeur: drempelverlagende insectenwering

Bij de productie van de plissé hordeur gebruiken we nieuwe, speciale technieken. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. We maken gebruik van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient. Daardoor is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm en de hordeur is zodoende letterlijk drempelverlagend. Het horgaas rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst blijft op iedere gewenste stand staan en klapt zodoende niet uit zichzelf terug.

Dankzij de gebruikte technieken is het tevens mogelijk om twee deuren tegen elkaar aan te laten sluiten. Dit betekent dat ook een dubbele tuindeur of vierdelige hef- schuifpui voorzien kan worden van deze plissé hordeur. De plissé hordeur is een ware aanwinst in insectenwering voor uw huis. Plissé hordeuren worden toegepast bij allerlei (schuif)deuren. Het geplisseerde horgaas geeft de plissé hordeur een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het horgaas beter zichtbaar is.
Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.