Horren | Leverancier van insectenwering voor ramen en deuren

Horren: op maat gemaakt voor uw woning 

Bent u op zoek naar een leverancier van horren? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor insectenwering, zoals de inklemhor, voorzethor, het raamplissé of de plissé hordeur.

Gevarieerd aanbod van horren 

Niet iedere hor is hetzelfde. Iedere situatie vraagt om een specifieke toepassing. Daarom hebben wij een gevarieerd aanbod. De horren die wij kunnen leveren beschrijven wij hieronder.

Inklemhor: de oplossing voor draaivalramen 

Voor alle draai(val)ramen is er een eenduidige oplossing: de inklemhor. Hoe werkt het? Als het raam open staat wordt de hor in de opening geklemd. Op dezelfde wijze wordt de inklemhor uitgenomen. Dit is echter niet noodzakelijk, want met de hor in de opening kan het raam ook worden gesloten. Klemmen, schroeven of boren is onnodig. De inklemhor is volledig in het raam geïntegreerd.

Voorzethor: geschikt voor ieder raam 

De voorzethor is vooral de uitkomst voor de naar buiten draaiende ramen. Ook voor de naar binnen draaiende of schuivende ramen is de voorzethor een mogelijkheid. Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. De voorzethor kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.

Raamplissé: stijlvolle insectenwering  

Het raamplissé is een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor. Het gevouwen gaas van de raamplissé sluit de opening keurig af en het geheel blijft netjes op zijn plaats. Het raamplissé is eenvoudig, geruisloos en met weinig kracht te bedienen, omdat er geen veer nodig is. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen. De hor is daarmee gemakkelijk uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

 

In dezelfde lijn leveren we ook de plissé hordeur. Daarmee zorgt u voor eenheid in de woning. Het is een stijlvolle en uniforme oplossing voor insectenwering.

Plissé hordeur: drempelverlagende insectenwering 

Bij de productie van de plissé hordeur gebruiken we nieuwe, speciale technieken. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. We maken gebruik van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient. Daardoor is de hoogte van de ondergeleider slechts 4 mm en de hordeur is zodoende letterlijk drempelverlagend. Het horgaas rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst blijft op iedere gewenste stand staan en klapt zodoende niet uit zichzelf terug.

 

Dankzij de gebruikte technieken is het tevens mogelijk om twee deuren tegen elkaar aan te laten sluiten. Dit betekent dat ook een dubbele tuindeur of vierdelige hef- schuifpui voorzien kan worden van deze plissé hordeur. De plissé hordeur is een ware aanwinst in insectenwering voor uw huis. Plissé hordeuren worden toegepast bij allerlei (schuif)deuren. Het geplisseerde horgaas geeft de plissé hordeur een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het horgaas beter zichtbaar is.