Veiligheidsglas | Leverancier van glas op maat

Veiligheidsglas 

Veiligheidsglas leveren wij op maat voor ramen en deuren. Als leverancier van glas gaan we verder dan de meeste aanbieders. Meer informatie over ons veiligheidsglas vindt u op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Veiligheidsglas staat garant voor veiligheid 

Veiligheidsglas staat garant voor optimale actieve of passieve veiligheid. De belangrijkste kenmerken zijn namelijk dat het beschermend en inbraak vertragend werkt. Op basis van de toepassing kiest u voor gelaagd glas, gehard glas en draadglas.

 

Gelaagd veiligheidsglas kunt u goed combineren met isolatieglas, zonwerend en geluidswerend glas. Naast het reguliere veiligheidsglas is er ook nog doorvalveilig glas: met name geschikt voor kozijnen op een verdieping waar achter het glas geen balustrade meer zit. Op ons veiligheidsglas zijn ook kleurfolies toe te passen.

Combineer veiligheidsglas met andere glassoorten 

Veiligheidsglas breekt niet volledig bij een botsing en daarom wordt het ook wel letselveilig glas genoemd. De losse glasstukken blijven aan de folie kleven. Het aantal ongelukken met snijwonden wordt hierdoor drastisch teruggedrongen. Er is nauwelijks kleurverschil met ons “standaard” isolatieglas en daarom zijn beide glassoorten te combineren in eenzelfde kozijn.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen? 

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld ons veiligheidsglas.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.