Gespecialiseerd in glas standaard HR++ glas

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Standaard HR++ glas

Standaard HR++ glas leveren wij op maat voor ramen en deuren. Als leverancier van glas gaan we verder dan de meeste aanbieders. Meer informatie over ons standaard HR++ glas vindt u op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Standaard HR++ glas met hoge isolatiewaarde

Als leverancier van glas verstaan we de kunst van het maken van het beste isolatieglas voor ramen en deuren. Bij de productie dient zo weinig mogelijk warmte verloren te gaan. We laten de warmtegeleiding en de warmtestraling van het glas verminderen. Daarnaast maken we ook een zo isolerend mogelijke verbinding voor het standaard HR++ glas.

Aluminium hef- schuifpuien voor een ruimtelijk effect

Aluminium hef-schuifpuien of schuifdeuren laten een ruimte groter ogen. Veel mensen kiezen hiervoor om zodoende een tuin meer te betrekken bij een woonkamer of keuken. Ook komt op deze manier meer licht binnen in een woning.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze aluminium hef- schuifpuien en schuifdeuren.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.