Screens | Leverancier van diverse soorten buitenzonweringen

Screens 

SCREENS VERKOPEN WIJ ALLEEN IN COMBINATIE MET ONZE NIEUWE KOZIJNEN

 

Screens en andere soorten buitenzonweringen leveren wij op maat. Meer informatie over onze screens vindt u op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Praktische oplossing met screens 

Het voordeel van screens is dat deze te monteren zijn op moeilijk bereikbare plaatsen. Ze nemen slechts een beperkte ruimte in. Een screen is van binnenuit bedienbaar, zowel handmatig als elektrisch. Eventueel kunt u ook kiezen voor afstandsbediening, tijdsturing of zon- en windautomaat.

 

Screens zijn de ideale filters voor hinderlijk zonlicht. De warmte wordt buiten gehouden, het zicht behouden en overdag zijn de screens inkijkwerend. Uw zicht wordt echter nauwelijks beperkt dankzij de transparantiegraad. Het doek is strak en rimpelloos. Ook bieden we een screen dat insectenwerend is: de Ritsscreen. Insecten komen niet binnen dankzij de naadloze aansluiting van het doek.

Inbouwscreens 

Inbouwscreens worden met name bij nieuwbouw toegepast. Bij een inbouwscreen zit het opgerolde doek in de “overgebleven” ruimte boven de raamopening. Het pantser is in het metselwerk geïntegreerd en wordt zodoende verborgen in de muuropening boven het kozijn.

Opbouwscreens  

Opbouwscreens worden zowel bij renovatie aan bestaande woningen als bij nieuwbouw toegepast. Een opbouwscreen wordt, in tegenstelling tot een inbouwscreen, boven het raamkozijn geplaatst. Dankzij het praktische opbouwsysteem is het probleemloos te plaatsen.

 

Opbouwscreens zijn perfect toe te passen bij ramen en deuren van hout, kunststof of aluminium. Dit in moderne of klassieke stijl. Het opbouwscreen is boven ieder raam- of deurkozijn te monteren. Wij maken ieder screen op maat zodat het één geheel vormt met het raam.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?  

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze screens.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.