Rolluiken | Leverancier van diverse soorten buitenzonweringen

Rolluiken 

ROLLUIKEN VERKOPEN WIJ ALLEEN IN COMBINATIE MET ONZE NIEUWE KOZIJNEN

 

Rolluiken en andere soorten buitenzonweringen leveren wij op maat. Meer informatie over onze rolluiken vindt u op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Rolluiken van aluminium of kunststof 

Rolluiken bieden goede beveiliging tegen inbraakpogingen. Wij produceren rolluiken van onverwoestbaar aluminium of duurzaam kunststof. Met aluminium lamellen die dubbelwandig zijn en gevuld met een schuimkern die zorgt voor extra isolatie en stabiliteit.

 

Rolluiken weren de zon en hitte in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Daarnaast is een rolluik ook geluidswerend. Dankzij de verstelbare lamellen bepaalt u ook zelf de licht- en luchtdoorvoer. Comfort en een veilig gevoel combineren met duurzaamheid en vormgeving? Kies dan voor onze rolluiken.

Rolluiken op maat geproduceerd  

De bediening van de rolluiken gebeurt met band- of staaldraad. Ook elektrische bediening behoort tot de mogelijkheden, eventueel uitgebreid met een afstandsbediening of een tijdsturing.

 

Rolluiken produceren wij op maat voor ramen, deuren, schuifpuien, garagedeuren en winkelpuien. Als leverancier van rolluiken kunnen wij ook voorzien in bijzondere uitvoeringen, zoals voor rolhekken of rolpoorten. Dit naast onze standaard rolluiken.

Inbouwrolluiken  

Een inbouwrolluik wordt opgerold in de ruimte boven de raamopening. Het rolluik zit dan geïntegreerd in het metselwerk en het verstopt zich bij wijze van in de muuropening boven het kozijn. De rolluikkast zit zodoende niet meer in het zicht. Inbouwrolluiken worden vaak toegepast bij nieuwbouwprojecten.

Opbouwrolluiken  

Opbouwrolluiken zijn boven ieder raam- of deurkozijn te monteren. Een rolluik maken wij op maat zodat het één geheel vormt met het raam. In tegenstelling tot inbouwrolluiken wordt een opbouwrolluik boven het kozijn geplaatst. Dit gaat eenvoudig dankzij het praktische opbouwsysteem. Zowel bij renovatie aan bestaande woningen als bij nieuwbouw. De vormgeving van opbouwrolluiken past perfect bij zowel houten, kunststof als aluminium ramen of deuren.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?  

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze rolluiken.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.