Gespecialiseerd in Buitenzonwering

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Heerlijk verkoelen met eigentijdse uitstraling

We leveren duurzame, decoratieve buitenzonwering en kunnen u altijd voorzien van gericht advies

Buitenzonwering biedt uitkomst

Voor verschillende situaties bieden wij uitkomst met onze buitenzonwering. Denk aan rolluiken of screens.

Optimale bescherming met zonwering

Met onze buitenzonwering leveren wij een passende oplossing. Dit kunnen we doen voor iedere gevel en elk raam. We bieden optimale bescherming tegen de hitte en de directe inval van de zon. Het is voor u een garantie voor prettig en aangenaam koel wonen. Verder voorkomt zonwering verkleuring van gordijnen, planten, meubilair of vloerbedekking veroorzaakt door uv-straling.

Laat je inspireren!

Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.
Om je gericht te kunnen adviseren, maak hier een keuze: