Geniet op elk moment van de dag

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Geniet op elk moment van de dag

Ervaar hoe uw leven verandert als u meer tijd buiten kan doorbrengen.
Tijdloos design en oneindige personalisatiemogelijkheden, het buitenleven past zich aan uw woning aan.

Trendy, functioneel, modern design, stijlvol en doordacht. Van lamellendaken tot luxe overkappingen, van windschermen tot volledige tuinkamer. Kwaliteit is nergens uit het oog verloren.

Lamellendaken

Deze stijlvolle overkapping met vlakke zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai.

Waterdicht

Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit, geniet u extra regenbescherming. De lamellen zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.

Uitbreidingsopties

Onze lamellendaken zijn uit te breiden met, onder andere, een windvast screen, dimbare LED verlichting, glazen schuifwanden, schuifpanelen of glazen lamellen. Wij informeren u graag.

Laat je inspireren!

Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.