Gespecialiseerd in brandwerend glas

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Brandwerend glas

Brandwerend glas leveren wij op maat voor ramen en deuren. Als leverancier van glas gaan we verder dan de meeste aanbieders. Meer informatie over ons brandwerend glas vindt u op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Brandwerend glas is helder in bescherming

Brandwerend en brandveilig glas biedt totale bescherming door de stabiliteit en thermische isolatie. Dit is getest op hoge temperaturen en een hoge mate van straling. Daarnaast is de beglazing volledig helder. Brandwerend glas heeft speciale tussenlagen die tijdens een brand reageren. Dat en een ondoorzichtig, isolerend en stabiel schild zorgen voor de brandveiligheid.

Wij kunnen brandwerend glas in combinatie met andere glassoorten uitvoeren. Denk hierbij aan brand-/zonwerend of brandwerend glas met een matte folie.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze aluminium hef- schuifpuien en schuifdeuren.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.