Gespecialiseerd in balkonbeglazing

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Balkonbeglazing

Balkonbeglazing leveren wij op maat. Als leverancier van glas gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de balkonbeglazing te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Balkonbeglazing zonder profielen

Balkonbeglazing kunnen wij eventueel zonder profielen leveren. Dat betekent dat de beglazing volledig transparant is. Het aanzicht verandert zodoende nauwelijks. Ook is het glas volledig open te schuiven.

Standaard uitgevoerd met veiligheidsglas

Wij leveren de beglazing standaard uitgevoerd met veiligheidsglas. De balkonbeglazing is getest op bescherming tegen slagregen en windvlagen, boven- en onderdruk en slijtage. Op basis hiervan kunnen we bijvoorbeeld stellen dat de balkonbeglazing uitstekende bescherming biedt bij veel regen en/of wind.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze houten ramen.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.