Lichtstraten | Van aluminium en voorzien van zonwerend HR++ glas

ALUMINIUM LICHTSTRATEN 

Aluminium lichtstraten leveren wij op maat. Als leverancier van lichtstraten gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de aluminium lichtstraten te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Lichtstraten met standaard zonwerend HR++ glas 

Wij leveren onze lichtstraten standaard met zonwerend HR++ glas. Dit type glas heeft een “ingebouwde klimaatregeling” en is dus warm in de winter en koel in de zomer. Dat betekent een ruime besparing op stookkosten. De luchtdichte spouw in het isolatieglas voorkomt condensvorming. Onze aluminium lichtstraten staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid, milieubewustheid en efficiency.

Lichtstraten volgens uw gewenste afmetingen  

Gaat u voor standaard afmetingen of heeft u specifieke wensen? Wij produceren en leveren lichtstraten op maat. Daarbij bieden we verschillende opties en combinatiemogelijkheden.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?  

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze aluminium vliesgevels.

 

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.