Gespecialiseerd in aluminium terrasoverkapping

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Alumunium terrasoverkapping

Op zoek naar een aluminium terrasoverkapping, tuinoverkapping of veranda? Als leverancier van aluminium gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de aluminium terrasoverkapping te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Leverancier van betaalbare aluminium terrasoverkappingen

Onze terrasoverkappingen worden standaard met helder of opaal polycarbonaat geleverd, in ieder gewenst formaat. Het is ook mogelijk om een overkapping met glas door ons te laten produceren. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoekt bent naar een leverancier van een betaalbare aluminium terrasoverkapping of veranda.

Een terrasoverkapping levert extra woongenot op. Vaak is het een overdekt verlengstuk tussen woonkamer en tuin. Tuinmeubelen kunnen bijvoorbeeld het gehele jaar door droog en beschut staan. Laat ons precies weten wat u zoekt en wij leveren uw tuinoverkapping op maat.

Leverancier van betaalbare aluminium terrasoverkappingen

Aluminium hef-schuifpuien of schuifdeuren laten een ruimte groter ogen. Veel mensen kiezen hiervoor om zodoende een tuin meer te betrekken bij een woonkamer of keuken. Ook komt op deze manier meer licht binnen in een woning.

Wilt u ons inschakelen voor de productie van voordeuren, tuindeuren, openslaande deuren of juist meerdere verschillende deuren van aluminium? Bij ons is alles mogelijk.

Informatiemap bekijken of offerte aanvragen?

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij een informatiemap samengesteld. Deze kunt u gratis online bekijken. De map omvat folders, productomschrijvingen en detailleringen van bijvoorbeeld onze aluminium hef- schuifpuien en schuifdeuren.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.