fbpx

Gespecialiseerd in aluminium ramen

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Aluminium ramen

Aluminium ramen leveren wij op maat. Als leverancier van aluminium gaan we verder dan de meeste aanbieders. We gaan graag de uitdaging aan om de aluminium ramen te maken die u voor ogen heeft. U vindt meer informatie op deze pagina en in onze informatiemap. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.

Leverancier voor vaste ramen

Op zoek naar een leverancier voor vaste ramen van aluminium? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De profielen van onze vaste ramen zijn minimaal, waardoor de lichtinval optimaal wordt benut. Ook bieden we oplossingen als het gaat om luchtventilatie. We produceren en leveren namelijk ook ventilatieroosters.

Veelzijdige aluminium draai- valramen

Met draai- valramen creëert u een veelzijdige oplossing. Bent u daarnaast ook op zoek naar extra stevigheid en veiligheid? Dan kiest u voor een aluminium draai- valraam. Het draai- valraam is een veel gekozen type raam. Ten eerste omdat u het raam zowel in de valstand als compleet open kunt zetten. Het raam en eventuele rolluiken of andere raamdecoraties aan de buitenzijde zijn eenvoudig schoon te maken.

Draai- val stolpraam van aluminium

Naast gewone draai- valramen leveren wij ook draai-val stolpramen. Het voordeel van een draai- val stolpraam is dat het geen tussenstijl heeft. Daarnaast is een draai-valstolpraam van aluminium erg sterk en stevig.

Naar buiten draaiend stolpraam of uitzetraam

Bent u op zoek naar ramen die naar buiten toe opendraaien? Wij produceren zowel naar buiten draaiende stolpramen als uitzetramen.

Schuiframen van aluminium

Schuiframen zijn met name geschikt voor kleinere ruimtes. Omdat de vleugel horizontaal in het kozijn beweegt wordt er bij het openen van het raam geen ruimte ingenomen. Heeft u speciale wensen? Wij maken schuiframen van aluminium op maat.

Laat je inspireren!

Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.