Al 4 jaar op rij "Financieel gezond bedrijf"certificaat

Al 4 jaar op rij "Financieel gezond bedrijf"certificaat 

In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken. Sinds 2013 openbaart Pascal ramen en deuren daarom haar financiële rating, financiële historie, kredietlimiet en betaalgedrag op www.OpenCompanies.nl. Cijfers die dagelijks worden geactualiseerd. Graydon verifieert alle informatie en voegt zelf bronnen toe als gerechtelijke uitspraken, KvK gegevens, jaarrekeningen en onderzoeksresultaten, zodat zakenrelaties gegarandeerd zijn van betrouwbare en onafhankelijke informatie.

 

Ook in 2016 behoudt pascal ramen en deuren dit bijzondere certificaat!

 

Reactie directie Pascal ramen en deuren

“We zijn trots dat we ook in 2016 dit certificaat mogen ontvangen. Klanten doen graag zaken met bedrijven welke financieel gezond zijn. Door open te zijn in, onder andere, onze cijfers geven wij onze klaten meer vertrouwen. Ook richting onze toeleveranciers biedt het meer vertrouwen. We betalen 100% van onze rekeningen binnen de afgesproken 30 dagen. Dit is iets waar we trots op zijn. Niets blijft bij ons verborgen. We laten zien dat we niet alleen goede producten en diensten leveren, maar geven zakenrelaties op een professionele manier vertrouwen, zodat een goede samenwerking van de grond kan komen.”

 

Bedrijven huiverig voor openbaar maken financiële rating

Nog lang niet alle bedrijven in Nederland zijn zo open over hun financiële gezondheid. Momenteel kent 13% van alle bedrijven in Nederland een hoog tot zeer hoog risico om mee zaken te doen. Veel bedrijven zijn dan ook huiverig om hun financiële gezondheid te laten zien.

 

Pascal ramen en deuren een voorbeeld voor de branche

Saskia van der Boom, Woordvoerder Graydon Nederland: ‘Bedrijven die open zijn over hun financiële gezondheid, zijn een voorbeeld in de markt. Door te laten zien dat ze er financieel goed voor staan en hun rekeningen op tijd betalen, bewijzen ze aan zakenrelaties dat ze een betrouwbare zakenpartner zijn. Hierdoor krijgen deze bedrijven makkelijker leverancierskrediet: oftewel achteraf betalen. Een belangrijke en gratis vorm van financiering voor bedrijven in deze moeilijke tijden’.

 

 

Bekijk de financiële gezondheid van Pascal ramen en deuren op: http://OpenCompanies.nl/17189602