Gespecialiseerd in accessoires

Plan een afspraak

Wij vinden het belangrijk dat als u onze bezoekt, wij ook volledig tijd hebben om u te kunnen adviseren. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

maak nu een afspraak

Accessoires

Wij bieden een gevarieerd en uitgebreid aanbod accessoires voor woningen. Van siergrepen tot brievenbussen en van deurbellen tot luifels. Deze kunnen we direct aanpassen aan de ramen en deuren. U kunt zodoende dus alles in één keer regelen.

Om u een idee te geven van al onze accessoires geven wij hieronder een beknopt overzicht. Vraag voor meer details of afbeeldingen naar onze uitgebreide folder.

Deurgrepen

Wij leveren een breed scala aan deurgrepen. Voor iedere deur hebben we een passende oplossing. De deurgrepen zijn gemaakt van roestvrij staal, chroom, nikkel of messing. Wit, brons, gepolierd of gematteerd; het is allemaal mogelijk. Ook bij onze deurgrepen staat de kwaliteit voorop.

Brievenbussen

Ook op het gebied van brievenbussen bieden we volop keuze. Rond of recht en van modern tot klassiek. Denk ook aan brievenbussen voor in de deur of die los van de deur staan.

Deurbellen

Deurbellen bieden wij in de vormen vierkant, rond of ovaal. Volop keuze om een deurbel te kiezen die in harmonie is met uw deur.

Huisnummers

Wij leveren ook huisnummers. Daarmee maakt u het aanzicht van een voordeur compleet.

Luifels

We bieden luifels voor boven een (voor)deur. De luifels zijn eenvoudig te monteren. Kiest u voor volglas, dan heeft u ook geen verlies van het natuurlijke licht.

Laat je inspireren!

Over Pascal ramen en deuren

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. In onze showroom kunt u de producten voelen en uitproberen. Zo kunt u onze kwaliteit beleven en een beeld creëren wat u dadelijk in uw eigen woning of bedrijfspand toegepast krijgt.

Meer over ons Contact
Pand Pascal ramen en deuren

BEZOEK ONZE SHOWROOM

U of uw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Bezoek onze showroom en krijg een gevoel met de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunt u onze kwaliteit voelen en ervaren.