Accessoires | Siergrepen, brievenbussen, deurbellen en huisnummers

Accessoires voor ramen en deuren  

Wij bieden een gevarieerd en uitgebreid aanbod accessoires voor woningen. Van siergrepen tot brievenbussen en van deurbellen tot luifels. Deze kunnen we direct aanpassen aan de ramen en deuren. U kunt zodoende dus alles in één keer regelen.

 

Om u een idee te geven van al onze accessoires geven wij hieronder een beknopt overzicht. Vraag voor meer details of afbeeldingen naar onze uitgebreide folder.

Deurgrepen 

Wij leveren een breed scala aan deurgrepen. Voor iedere deur hebben we een passende oplossing. De deurgrepen zijn gemaakt van roestvrij staal, chroom, nikkel of messing. Wit, brons, gepolierd of gematteerd; het is allemaal mogelijk. Ook bij onze deurgrepen staat de kwaliteit voorop.

Brievenbussen 

Ook op het gebied van brievenbussen bieden we volop keuze. Rond of recht en van modern tot klassiek. Denk ook aan brievenbussen voor in de deur of die los van de deur staan.

Deurbellen 

Deurbellen bieden wij in de vormen vierkant, rond of ovaal. Volop keuze om een deurbel te kiezen die in harmonie is met uw deur.

Huisnummers 

Wij leveren ook huisnummers. Daarmee maakt u het aanzicht van een voordeur compleet.

Luifels 

We bieden luifels voor boven een (voor)deur. De luifels zijn eenvoudig te monteren. Kiest u voor volglas, dan heeft u ook geen verlies van het natuurlijke licht.