Kozijnen
met een visie

Ieder woonhuis is uniek en ieder van ons heeft andere wensen en eisen. Daarom kunnen onze kozijnen aangepast worden naar uw wensen en eisen. Door samen de verschillende opties te bespreken komen we tot een deskundig op maat gemaakt advies.

Meer weten over onze aanpak?

Ieder woonhuis is uniek en ieder van ons heeft andere wensen en eisen. Benieuwd naar onze aanpak?

Ontdek de mogelijkheden

In ons assortiment vind je nagenoeg alles om jouw woning compleet te maken. Wat vind je mooi? Welke eisen en wensen stel je qua isolatie en wat is jouw budget? Wij denken graag met je mee, in zowel aluminium, kunststof en hout.

Kozijnen

Klassiek ruitje, extra slank of toog? Met onze kozijnen is jouw paleis straks een plaatje.

Deuren

Met een mooie buitendeur is het altijd prettig binnenkomen. Kies de deur die bij je past.

Schuifpuien

Wil je elke dag groots genieten van het buitenleven? Ontdek onze schuifpuien.

Vouwwanden

Tover je keuken, woonkamer of serre in een handomdraai om tot een hemels tuinterras.

Even voorstellen

Ons bedrijf is even simpel als uniek. Wij produceren en leveren kozijnen, ramen en deuren in hout, kunststof en aluminium. Dit door heel Nederland, vanzelfsprekend op de afgesproken datum, de juiste plaats en compleet.

Wie bij ons binnen stapt weet direct dat hij terecht is gekomen bij een uniek bedrijf. Is het niet de groene vloer die de aandacht trekt, dan is het wel de glazen trap die in de gang lijkt te zweven.

In onze mooie showroom worden alle materialen tentoongesteld. Kunststof, aluminium, hout en natuurlijk alle toebehoren. Doordat je in onze showroom de producten kunt voelen en uitproberen, kun je onze beloofde kwaliteit beleven. Op deze manier kun je de toepassing van onze producten op jouw woning of bedrijfspand inbeelden en een beeld creëren van jouw situatie.

Meer over ons Contact

Bezoek onze showroom

Jij of jouw klant ziet door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel te kiezen, maar wat houdt alles precies in?
Neem een bezoek aan onze showroom, waar je onze kwaliteit kunt ervaren en een gevoel krijgt bij de mogelijkheden die wij je te bieden hebben.

In verband met COVID-19 is voor het maken van een afspraak momenteel online 1 tijdsblok beschikbaar. Staat er geen passende tijd bij? Neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. Op deze manier kunnen wij de maatregelen van het RIVM naleven om zo uw en onze gezondheid voorop te stellen.

Probeer zoveel mogelijk met 1 huishouden te komen. Heeft u (milde) klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, koorts, last van de luchtwegen of andere gerelateerde COVID klachten, ben verstandig en blijf thuis.

Bezoek de showroom